Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



* Adobe Reader letöltése (PDF fájlokhoz)

 
14.91 MB
2020-12-19 13:56:23
 
 

application/pdf
Nyilvános Nyilvános
549
956
Rövid leírás | Teljes leírás (532.13 KB)

Kanizsa 2004. 009-013. szám március

Cím: Kanizsa
Alcím: Dél-Zalai Hetilap
Megjelenés: Hetenként: 1989-től
ISSN: 0865-3879

A következő szöveg az újságból keletkezett automata szövegfelismertető segítségével:

mm
Dél-Zalai Hetilap
ri
XVI. évfolyam 9. szám • 2004. március 2. • Megjelenik 21.000 példányban http://kanizsaujsag.kanizsa.hu
Autóhifi, autóriasztó, műszaki használtcikk, MOBILTELEFONOK, digitális fényképezőgépek
Nagykanizsa, Platán sor 7. Tel./Fax: 93/333-837
FESZTIVÁL
Hetedik alkalommal kerül sor a Tavaszi Művészeti Fesztivál rendezvényeire a városban. A közel 4,5 millióból megvalósuló rendezvénysorozatot az önkormányzat 1,5 millióval támogatja, a többit szponzorok segítségével teremtette elő a Hevesi Sándor Művelődési Központ. A 14 programnak a HSMK mellett a Kiskastély ad otthont.
Március 13-án Szentpéteri Csilla zongoraművész hangversenyével nyit a fesztivál, március 15-én az Egész Világ Alapítvány szervezésében Forgách András Tercett című darabját láthatja a közönség, március 16-án Tűztánc címmel a M.É.Z. lemezbemutató koncertjére kerül sor.
A szervezők három-három programot kínálnak a gyerekeknek és a fiatalabb korosztálynak. Erich Kástner műve, A két Lotti elevenedik meg a Nevesincs Színház előadásában, április elején lesz a Zalai Gyermekek XI. Művészeti találkozója, a győri Vaskakas Bábszínház A világ teremtésének nyolc napját mutatja be. A költészetet ünnepli Bálint Mária előadóestje, először találkozhat a kanizsai közönség a Phoenix Gitár együttessel, itt lesz Rákász Gergely és a Botafogó Táncegyüttes is.
Bemutatkoznak a kanizsai alkotók, előadóművészek is. Baráth Yvette estje mellett a Tavaszi Művészeti Fesztivál keretében láthatja a közönség Maros Sándor Period című természetfilmjét. Művészet Európában-Európa Művészete a Magyar Éremgyűjtők Egyesületének Nagykanizsai Csoportja szervezésében érem és bélyegkiállítás lesz. Petrás Mária keramikusművész és népdalénekes tárlata március 18-án nyílik.
KÖSZÖNTJÜK
NŐI OLVASÓINKAT
2
OSÁ
2004. március .
ISKOLAVEZETŐI PÁLYÁZAT
Nagykanizsa Megyei Jogú Város Közgyűlése pályázatot hirdet a Thúry György Kereskedelmi, Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakképző Iskola vezetői álláshelyére.
A részletes pályázati kiírás az Oktatási Közlöny 2004. február 11-i XLV1II. évfolyam 2/1 számában került közzétételre.
A pályázati kiírásnak megfelelően az állás elfoglalásának ideje: 2004. szeptember 1.
A kinevezés öt tanévre 2004. szeptember 1 - 2009. július 31-ig szól.
A pályázatnak tartalmaznia kell:
— szakmai önéletrajzot,
— az intézményre vonatkozó vezetői programot
— a végzettséget igazoló oklevélmásolatokat
— erkölcsi bizonyítványt
A pályázatokat két példányban Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Művelődési és Sportosztályára (8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7.) kell megküldeni 2004. március 12-ig.
ÓVODAI ÉS ÁLTALÁNOS ISKOLAI JELENTKEZÉSEK A 2004/2005. TANÉVRE
Nagykanizsa Megyei Jogú Város alsó fokú oktatási-nevelési intézményeiben az óvodai és általános iskolai felvételre történő jelentkezéseket 2004. március 29-30-án fogadjuk, mindkét napon 8-17 óráig.
A jelentkezés helye a lakáshoz legközelebbi, vagy a szülő által választott óvoda, illetve a kötelező felvételt biztosító, vagy a szülő által választott általános iskola.
A jelentkezettek felvételéről a férőhelyek, illetve az indítandó első osztályok számának ismeretében az intézmény vezetője dönt, melynek eredményéről a szülőket 8 napon belül írásban értesíti.
Óvodai felvételre kell jelentkeznie minden gyermeknek, aki tankötelessé válik, azaz 2004. május 31-ig betölti az ötödik életévét és még nem jár óvodába.
Felvételre jelentkezhet és felvételt nyerhet minden kisgyermek, aki 2004. október l-ig b...

Insert failed. Could not insert session data.