Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



* Adobe Reader letöltése (PDF fájlokhoz)

 
9.6 MB
2020-12-19 14:01:31
 
 

application/pdf
Nyilvános Nyilvános
616
1856
Rövid leírás | Teljes leírás (358.88 KB)

Kanizsa 2004. 043-045. szám december

Cím: Kanizsa
Alcím: Dél-Zalai Hetilap
Megjelenés: Hetenként: 1989-től
ISSN: 0865-3879

A következő szöveg az újságból keletkezett automata szövegfelismertető segítségével:

XVI. évfolyam 43. szám • 2004. december 7. • Megjelenik 21.000 példányban
http://kanizsaujsag.kanizsa.hu
Knnzsn ¥
^^^^^ REGIOK KAPUJA
Mint már lapunkban korábban beszámoltunk róla, pályázat útján mintegy 300 millió forint értékű eszközállománnyal gyarapodott a tűzoltóság. A félnehéz kategóriájú gépjárműfecskendő valamint a darus gépjármű kulcsát Litter Nándor polgármester és Göndör István országgyűlési képviselő adta át december 3-án az Erzsébet téren Egri Gyula tűzoltóparancsnoknak. A 35 tonna teherbírású speciális autómentő darut a jövő év elején kapja meg a város. A gépjárművek megtekintése során lehetőség nyílt a gyerekek számára is, hogy kipróbálják a gépjárműveket és autózhassanak a tűzoltókocsikban.
NAGYKANIZSA, ERZSEBETTER23. [(CENTRAL HOTEL)]"
llNFOTEL,; |; [+36] 30 61 í 0616 > | INTERNET: WWW.C1.HU


2
NYOMDAI KIADVANYOK KESZITESE
Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala pályázatot hirdet nyomdai kiadványok készítésére. A pályázat célja olyan nyomdai termékek készítése, melyekből a hivatal reprezentációs alkalmakra meghívó küldése céljára vásárolhat. Pályamunkát adhatnak be nagykanizsai cégek, képzőművészek, egy pályázó több alkotással is pályázhat.
A pályamunkákat a Polgármesteri Kabinetbe (Erzsébet tér 7. II. em. 12.) kell benyújtani 2004. december 20-ig a nyomdai termék példányszáma, készítője, postai címe feltüntetésével, valamint a meghívó darabonkénti eladási árának megjelölésével. Az alkotónak nyilatkoznia kell, hogy a sokszorosítást vállalja, illetve a soksorosításhoz hozzájárul. A hivatal nem vállal kötelezettséget valamennyi benyújtott munka megvásárlására.
KITÜNTETÉSEK ADOMÁNYOZÁSA
Tájékoztatjuk a lakosságot és a társadalmi szervezeteket, hogy városunk közgyűlése 2005-ben is kitüntető címeket és díjakat adományoz. Önkormányzatunk ilyen módon is kifejezi a város megbecsülését azok iránt, akik: A város fejlesztésében kiemelkedően munkálkodtak, tudományos, művészeti munkásságuk során maradandót alkottak. Tevékenységükkel a város gazdaságának, kultúrájának fejlődését, az itt élők életkörülményeinek javítását szolgálták. Kiemelkedő helyi közéleti tevékenységet végeztek, tevékenységükkel Nagykanizsa város hazai és nemzetközi hímevét öregbítették. Kiemelkedően támogatták a kisebbségek kultúrájának fejlődését, életkörülményeik javítását.
Mindezek elismerésére Nagykanizsa MJV Közgyűlése a következő kitüntetéseket alapította: „Nagykanizsa Megyei Jogú Város Díszpolgára", „Nagykanizsa Megyei Jogú Városért", „Nagykanizsa Megyei Jogú Város Kisebbségeiért", „Nagykanizsa Oktatásáért", „Nagykanizsa Kultúrájáért", „Nagykanizsa Sportjáért", „Nagykanizsa Környezetkultúrájáért", „Paizs Ferenc Díj" közigazgatási kitüntető címek, valamint „Szekeres József Díj" az egészségügyi és szociális terület kitüntető címe, „Nagykanizsa Biztonságáért" kitüntető cím, „Nagykanizsa Megyei Jogú Város Címere" emlékplakett.
A kitüntetések adományozásának részletes feltételeit a többször módosított 18/1997.(IV.16.) számú önkormányzati rendelet tartalmazza, mely megtekinthető a Polgármesteri Hivatalban, a Városi Könyvtárban és a www.nagykanizsa.hu honlapról.
A „Nagykanizsa Megyei Jogú Város Díszpolgára" kitüntető cím és „Nagykanizsa Megyei Jogú Városért" kitüntető cím adományozásával elhunyt személy emléke is megtisztelhető.
A „Nagykanizsa Megyei Jogú Város Díszpolgára" kitüntető címre a közgyűlés tagjai, bizottságok, a városban működő társadalmi szervezetek, egyesületek, szakmai szövetségek, érdekképviseleti szervek, egyhá...

Insert failed. Could not insert session data.